Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ tavuk yemek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Rüyada çiğ tavuk yıkamak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments