Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ hindi eti görmek

Rüyada çiğ hindi eti görmek

Rüyada çiğ hindi eti görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada çiğ hindi eti gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Rüyada çiğ hindi eti görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hoşluklarla karşılaşacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada hindi eti almak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, sohbetinin bozulacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı inanılır.

Rüyada hindi eti görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada hindi et görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi eti yemek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi eti kesmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işarettir.

Rüyada ölüden çiğ et almak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, eline para geçeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments