Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden çiğ et almak

Rüyada ölüden çiğ et almak

Rüyada ölüden çiğ et almak malının artmasına, bereketlenmesine, zor ve kötü günler geçireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada ölüden çiğ et almak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada ölüden çiğ et almak sorunlarının azalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ölüye çiğ et vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada çiğ keçi eti görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiğ et hediye almak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yeniden can bulacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et paylaştırmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada köpeğe çiğ et vermek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Rüyada et çiğ et görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok çiğ et görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments