Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi eti almak

Rüyada hindi eti almak

Rüyada hindi eti almak sıkıntıların artacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hindi eti almak gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Rüyada hindi et görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi eti kesmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hem de zengin biri olacağına delalet eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi eti yemek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada hindi eti görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi eti almak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalettir.

Rüyada hindi ve civciv görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments