Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi et görmek

Rüyada hindi et görmek

Rüyada hindi et görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, alım gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindi et gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada hindi eti yemek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada hindi eti almak yaptığı hatalardan ders alacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hindi et görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada hindi eti görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, suç işleyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, zor durumda kalınacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi eti kesmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan hindistan cevizi toplamak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments