Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi eti görmek

Rüyada hindi eti görmek

Rüyada hindi eti görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada hindi eti gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Rüyada hindi eti görmek problemlerini çözeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ hindi eti görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada hindi eti yemek giderileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, işlerinin aksayacağına, ömrün uzun olmasına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi et görmek şansının kendinden yana olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada hindi eti kesmek aileden ayrı kalınacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada hindi eti almak yeni yollara girileceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada temizlenmiş hindi görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments