Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et parçaladığını görmek

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada çiğ et parçaladığını gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada et parçaladığını görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan parçaladığını görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments