Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada yılan parçaladığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et parçaladığını görmek kişinin kazancının çoğalacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments