Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı parçaladığını görmek

Rüyada yılanı parçaladığını görmek

Rüyada yılanı parçaladığını görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yılanı parçaladığını gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada yılan parçaladığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işarettir.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada et parçaladığını görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments