Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin parçaladığını görmek

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, borçlarının azalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin parçaladığını gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek aradığı aşkı bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yılan parçaladığını görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulur.

Rüyada et parçaladığını görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, rızkının da genişleyeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments