Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın parçaladığını görmek

Rüyada aslanın parçaladığını görmek

Rüyada aslanın parçaladığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ilim irfan öğreneceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın parçaladığını gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işaret eder.

Rüyada et parçaladığını görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulur.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılan parçaladığını görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, onları gücendireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayatın düzene gireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına inanılır.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments