Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ börek yapmak

Rüyada çiğ börek yapmak

Rüyada çiğ börek yapmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kazanca kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ börek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çiğ börek yapmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ börek pişirmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ börek yemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli börek yapmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kalp kırmaya, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada hamurdan börek yapmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Rüyada yufkadan börek yapmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Rüyada ıspanaklı börek yapmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, birikim yapılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments