Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamurdan börek yapmak

Rüyada hamurdan börek yapmak

Rüyada hamurdan börek yapmak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kendine döneceğine alamet eder.

Rüyada hamurdan börek yapmak gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Rüyada hamurla börek yapmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada hamur açmak börek yapmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur açıp börek yapmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada hamurdan börek yapmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada su böreği hamuru görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamur börek görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işarettir.

Rüyada börek hamuru görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada böreklik hamur açmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments