Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ börek pişirmek

Rüyada çiğ börek pişirmek

Rüyada çiğ börek pişirmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ börek pişirmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada çiğ börek pişirmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ börek yapmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Rüyada çiğ börek yemek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pasta börek pişirmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sacda börek pişirmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada börek pişirip yemek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saç böreği pişirmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börek pişirmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments