Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufkadan börek yapmak

Rüyada yufkadan börek yapmak

Rüyada yufkadan börek yapmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada yufkadan börek yapmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler sizi sevindirebilir.

Rüyada yufka börek yapmak yorulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yufkadan börek yapmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yufkadan börek görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yufka böreği görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yufka börek yemek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufka börek görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada böreklik yufka görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments