Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıspanaklı börek yapmak

Rüyada ıspanaklı börek yapmak

Rüyada ıspanaklı börek yapmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, malın bereketinin artmasına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, borçların artacağına, haram mal yiyip içeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıspanaklı börek yapmak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada ıspanak böreği yapmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada ıspanaklı börek yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ıspanaklı börek yemek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına inanılır.

Rüyada ıspanak böreği yemek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıspanaklı peynirli börek görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ev taşımaya yorulur.

Rüyada ıspanaklı börek yaptığını görmek saadetinin yükseleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıspanaklı börek görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek pek çok olumlu gelişmelere, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments