Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur açmak börek yapmak

Rüyada hamur açmak börek yapmak

Rüyada hamur açmak börek yapmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, son model arabaya sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada hamur açmak börek yapmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek hamuru açmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada böreklik hamur açmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan börek yapmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, de zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamurla börek yapmak asla harama bulaşmayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına işaret eder.

Rüyada hamur açıp börek yapmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada su böreği hamuru görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur börek görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments