Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift başlı deve görmek

Rüyada çift başlı deve görmek

Rüyada çift başlı deve görmek fakirlik yaşayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı deve gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada çift başlı deve görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada çift başlı inek görmek kazancın katlanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada çift başlı hayvan görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada çift başlı balık görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments