Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift başlı at görmek

Rüyada çift başlı at görmek

Rüyada çift başlı at görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift başlı at gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada çift başlı at görmek itibar kazanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı deve görmek zayıflayacağına, daha kötü günler yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulur.

Rüyada çift başlı kartal görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı inek görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı kuzu görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Rüyada çift başlı insan görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, gözyaşlarının dineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments