Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hak yoluna döneceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, araba alınacağına, hasta ise şifa bulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki başlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı koyun görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki başlı at görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada insan başlı yılan görmek zengin bir hayat süreceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki başlı kedi görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç başlı balık görmek bir yere taşınmaya, bazı kişilerin kalbini kıracağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments