Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift başlı kartal görmek

Rüyada çift başlı kartal görmek

Rüyada çift başlı kartal görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çift başlı kartal gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Rüyada çift başlı kartal görmek çok dikkat çekeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz başlı kartal görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret eder.

Rüyada üç başlı kartal görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada çift başlı bebek görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada çift başlı koyun görmek ferahlığa çıkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments