Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekten yaprak koparmak

Rüyada çiçekten yaprak koparmak

Rüyada çiçekten yaprak koparmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ona yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada çiçekten yaprak koparmak gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçekten yaprak koparmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada çiçek yaprakları görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek yaprağı görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments