Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek yaprakları görmek

Rüyada çiçek yaprakları görmek

Rüyada çiçek yaprakları görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, engel teşkil edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada çiçek yaprakları gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek yaprağı görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek yaprakları görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekten yaprak koparmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, patron koltuğunda oturacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments