Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek yaprağı görmek

Rüyada çiçek yaprağı görmek

Rüyada çiçek yaprağı görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, ele güne muhtaç olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek yaprağı gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada çiçek yaprakları görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada çiçekten yaprak koparmak yeni şeyler deneneceğine, saygınlık elde edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, sabrını zorlayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek yaprağı görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments