Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Rüyada çiçek yaprağı görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek yaprakları görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kafasının sakinleşeceğine delalettir.

Rüyada çiçekten yaprak koparmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeğin yapraklarını koparmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, getirisi çok olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yapraklı çiçek görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bir sınavdan geçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments