Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli merdiven görmek

Rüyada çiçekli merdiven görmek

Rüyada çiçekli merdiven görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada çiçekli merdiven gördüyseniz:

  • Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz.

Rüyada çiçekli merdiven görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşk merdiveni çiçeği görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada beton merdivenden inmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivende bozuk para görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ipten merdiven görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments