Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden atlayarak inmek

Rüyada merdivenden atlayarak inmek

Rüyada merdivenden atlayarak inmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangın merdiveninden inmek güzel günler geçireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet eder.

Rüyada buzlu merdivenden inmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Rüyada dar bir merdivenden inmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada ağaç merdivenden inmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle inmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven çıkıp inmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret eder.

Rüyada beton merdivenden inmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments