Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli dal görmek

Rüyada çiçekli dal görmek

Rüyada çiçekli dal görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli dal gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Rüyada dalında çiçek görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Rüyada çiçek dalı kırmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından çiçek koparmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hayır getirecek işlere girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada çiçek dalı görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli dal görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dala oturmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, dara düşeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada dalında taze fasulye görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında patlıcan görmek işlerini büyüteceğine, hastaysa şifa bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments