Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dala oturmak

Rüyada dala oturmak

Rüyada dala oturmak başını yastığa daha rahat koyacağına, yeniden bir araya geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, refah içinde yaşayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dala oturmak gördüyseniz:

  • Faydalı kişilerle tanışabilir veya arkadaşlarınızla faydalı programlar yapabilirsiniz.

Rüyada dala oturmak isteklerini yerine geleceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalına oturmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, şansının geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın dalında oturmak her zaman neşeli olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dalında oturmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine alamet eder.

Rüyada iğde dalı görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada dalında kuşburnu görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada dalında meyve yemek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağacın dallarını koparmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hayırlı günlerin geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments