Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek dalı görmek

Rüyada çiçek dalı görmek

Rüyada çiçek dalı görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada çiçek dalı gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada çiçekli dal görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, kişinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada çiçek dalı görmek yokluk çekmeyeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek dalı kırmak büyük kazançlar sağlanılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında çiçek görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sonuçtan memnun kalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada dalından çiçek koparmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında kırmızı domates görmek büyük aksilikler yaşayacağına, kısmetinin kapanacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek başarısız olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments