Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli başörtüsü görmek

Rüyada çiçekli başörtüsü görmek

Rüyada çiçekli başörtüsü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli başörtüsü gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Rüyada çiçekli başörtüsü görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, rızkının kesileceğine, işsiz ise işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada çok başörtüsü görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsünü açık görmek belalı insanlara denk geleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsü yıkamak tüm beklentilerini yerine getireceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada mavi başörtüsü takmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, çıkmaza düşeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments