Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok başörtüsü görmek

Rüyada çok başörtüsü görmek

Rüyada çok başörtüsü görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bol bol hayır duası alınacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çok başörtüsü gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kına başörtüsü görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada başörtüsünü görmek alınganlıkların hasıl olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert başörtüsü görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada eski başörtüsü görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsü taktığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi başörtüsü takmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments