Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutma makinesi görmek

Rüyada kurutma makinesi görmek

Rüyada kurutma makinesi görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, şansının açık olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kurutma makinesi gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada kurutma makinesi görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kurutma makinesi görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, evliliğinde mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada saç kurutmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş tütün görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş dut görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments