Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekleri ezmek

Rüyada çiçekleri ezmek

Rüyada çiçekleri ezmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, terslik yaşayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada çiçekleri ezmek gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Rüyada çiçek ezmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekleri ezmek bir bebek sahibi olacağına, zenginliği bulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine inanılır.

Rüyada böceği ezmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates ezmek rahat bir hayata adım atılacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını ezmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işarettir.

Rüyada arabayla ezmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan ezdiğini görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi ezmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments