Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik çiçekler görmek

Rüyada yeşillik çiçekler görmek

Rüyada yeşillik çiçekler görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çiçekler gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Rüyada yeşillik ve çiçekler görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çiçek dikmek çekilen hasretin biteceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiçekli yeşillik görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve çiçek görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiçek ekmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments