Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı görmek

Rüyada çikolatalı görmek

Rüyada çikolatalı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kurulu düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Rüyada düğünde çikolata yemek ters giden işlerin normale döneceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çikolata dağıttığını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, nimet ve berekete ereceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ölüye çikolata vermek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada marketten çikolata almak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çikolata görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada çikolata şekeri görmek aşının da çoğalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments