Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek tutmak

Rüyada çiçek tutmak

Rüyada çiçek tutmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada çiçek tutmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde çiçek tutmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayır duaları alacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalettir.

Rüyada gelinin çiçeğini tutmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına alamet eder.

Rüyada çiçek tutmak manevi olarak çok rahat edileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden balık tutmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada balık tutmak ve yemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada serpmeyle balık tutmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını tutmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments