Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serpmeyle balık tutmak

Rüyada serpmeyle balık tutmak

Rüyada serpmeyle balık tutmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada serpmeyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada serpmeyle balık tutmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada serpme görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada serkan görmek sorunların çözüme kavuşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada serkan ismini duymak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tuz serptiğini görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serme ekmeği görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada serpme atmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments