Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek tarlasında koşmak

Rüyada çiçek tarlasında koşmak

Rüyada çiçek tarlasında koşmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ortaklıkların bozulacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mısır tarlasında koşmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tarlada koşmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada buğday tarlasında koşmak beden sağlığının zarar göreceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tarla koşmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tarlada koşmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments