Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla koşmak

Rüyada tarla koşmak

Rüyada tarla koşmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, büyük borçların altında ezileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla koşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada ekin tarlasında koşmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tarlada koşmak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasında koşmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tarla koşmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalettir.

Rüyada tarlada koşmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında koşmak işlerinin duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments