Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek söküp dikmek

Rüyada çiçek söküp dikmek

Rüyada çiçek söküp dikmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek söküp dikmek gördüyseniz:

  • Beyin fırtınası yapmanın zamanıdır.

Rüyada çiçek söküp dikmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek fidesi dikmek işlerin kapanacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkona çiçek dikmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı çiçek dikmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, bedeninin de iyileşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabre çiçek dikmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kalbinin küt küt edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek dikmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada beyaz çiçek dikmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments