Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalettir.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, iş güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara çiçek dikmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek elinin darlaşacağına, işlerinin aksayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak düşmanlarını alt edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments