Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çiçek dikmek

Rüyada beyaz çiçek dikmek

Rüyada beyaz çiçek dikmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Rüyada beyaz çiçek dikmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalettir.

Rüyada mezara çiçek dikmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada zambak çiçeği dikmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada çiçekler dikmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek söküp dikmek işlerin rayından çıkacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek soğanı dikmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saksılara çiçek dikmek çok üzüleceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments