Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona çiçek dikmek

Rüyada balkona çiçek dikmek

Rüyada balkona çiçek dikmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkona çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Rüyada balkona çiçek dikmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Rüyada çiçekli balkon görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda çiçekler görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda çiçek dikmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek söküp dikmek yeni işlere girileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments