Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek görmek

Rüyada saksıda çiçek görmek

Rüyada saksıda çiçek görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada saksıdan çiçek çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kırılan kalplerin barışacağına yorulur.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksılara çiçek dikmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evde saksıda çiçek görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada saksı çiçek görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada saksıda çiçek almak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments