Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek ekmek

Rüyada saksıda çiçek ekmek

Rüyada saksıda çiçek ekmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada saksıda çiçek ekmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada saksılara çiçek ekmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek vermek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalettir.

Rüyada çiçek saksısını değiştirmek işinin aksayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, borçlanacağına işaret eder.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada saksıda çiçek satın almak şifa edineceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments