Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevini gezmek

Rüyada cezaevini gezmek

Rüyada cezaevini gezmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, şöhretli biri olunacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevini gezmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada cezaevini gezmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevine giren birini görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri cezaevi görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada cezaevine girip çıkmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde olan birini görmek maddi anlamda feraha ermeye, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments