Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri cezaevi görmek

Rüyada askeri cezaevi görmek

Rüyada askeri cezaevi görmek hem eğleneceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Rüyada askeri cezaevi gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada askeri cezaevi görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına inanılır.

Rüyada askeri cezaevine girmek mevlit okutacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazancını çoğaltacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevini gezmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini cezaevinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde arkadaşını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının cezaevine girdiğini görmek dünyasının iyileşmesine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birini cezaevinde ziyaret etmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, canının ve malının garantide olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments