Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile bilmek

Rüyada kendini hamile bilmek

Rüyada kendini hamile bilmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, mevki kaybına uğrayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, mutlu olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendini hamile bilmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile olduğunu bilmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kendini hamile olduğunu bilmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini hamile bilmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek kazancının günden güne düşeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada soru bilmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öleceğini bilmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments