Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden kurtulmak

Rüyada cezaevinden kurtulmak

Rüyada cezaevinden kurtulmak sorunların yakında son bulacağına, keyfin kaçacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Rüyada cezaevinden kurtulmak malının üstüne mal ekleyeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek hoş muhabbette olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Rüyada cezaevindeki birini dışarda görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada askeri cezaevi görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinde ağlamak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments